Les dones de la meva vida amb Elena Gadel, Marta Robles i Toni Pagès

ABR
25
17:30

Les dones de la meva vida amb Elena Gadel, Marta Robles i Toni Pagès

Casal Francesc Macià

“Les dones de la meva vida” neix de la necessitat de donar llum a tantes i tantes dones que ens han enlluernat el camí fet fins ara. Elena Gadel i Marta Robles estrenen fusió i fan néixer, a veu i a guitarra, cançons que han passat per les seves vides creades per dones. Dones de discurs punyent i revolucionari, dones que sacsegen a través del seu art. Petites joies que van arribar per quedar-se a la memòria i a la pell també dels que observen.

Es demanarà entrada als infants a partir d'1 any.
Preu: 8€

Organitza: Ajuntament de Centelles

Fent la reserva i anant a l’esdeveniment accepteu el compromís exprés de:
  • Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea...) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
  • No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que ha tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.
Veure descripció sencera
Informació sobre el procés de compra

Quan sel·leccioneu una localitat es reserva automàticament per tal que pugueu realitzar el procés de compra. En cas d'inactivitat durant 15 minuts, les vostres localitats s'alliberaran.

Disponible
Ocupada
Seleccionada
Bloquejada
ESCENARI
Heu de seleccionar alguna localitat abans de continuar.