Putxi i Nel·li, desmuntant rutines – Cia. La mà de l'artista

GEN
07
17:00

Putxi i Nel·li, desmuntant rutines – Cia. La mà de l'artista

Casal Francesc Macià

Putxi i Nel·li, desmuntant rutines
Cia. La mà de l'artista

La Nel·li no vol marxar del parc. En Putxi, tampoc. La Nel·li no vol anar a la dutxa. En Putxi tampoc. I sobretot sobretot sobretot: la Nel·li, no té cap intenció d’anar-se'n al llit. I el Putxi, evidentment, tampoc. 
 
La Nel·li és una nena i està aprenent la importància de les rutines. En Putxi és un titella, i la seva rutina és arreglar les coses a cop de garrot. Sembla que quan es coneguin faran un equip imbatible... I tot indica que estan a punt de conèixer-se avui!
 
Putxi i Nel·li. Desmuntant rutines és un conte esbojarrat i divertit amb música en directe, en el que els espectacles tradicionals de putxinel·lis i el teatre familiar contemporani uneixen els seus súper poders amb un objectiu: reivindicar totes les batalles i també tota la poesia, que   encara que de vegades costi de veure, tenim a les nostres vides quotidianes.

Durada: 45'
Edat recomanada: a partir de 4 anys

Infants a partir d'1 any i els seus acompanyants necessiten entrada.
Veure descripció sencera
Informació sobre el procés de compra

Quan sel·leccioneu una localitat es reserva automàticament per tal que pugueu realitzar el procés de compra. En cas d'inactivitat durant 15 minuts, les vostres localitats s'alliberaran.

Disponible
Ocupada
Seleccionada
Bloquejada
Platea
Amfiteatre
ESCENARI
Heu de seleccionar alguna localitat abans de continuar.