Fiblades, de La Llançadora, Xarxa de dansa d’arrel de la Catalunya Central

OCT
29
18:00

Fiblades, de La Llançadora, Xarxa de dansa d’arrel de la Catalunya Central

Casal Francesc Macià

Projecte escènic: Fiblades
El nostre primer espectacle parla del que ens uneix. Del llegat tèxtil que compartim les tres poblacions, i de les colònies que, a la llera del Llobregat, van marcar la història de la indústria tèxtil catalana.
Fiblades és un relat real i sincer d’històries que han quedat oblidades o soterrades en la por, la misèria i el silenci. Una mirada es d’una altra perspectiva que visibilitza un fragment de la nostra memòria històrica.
Fiblades ens mostra com el poder desencadenava situacions laborals, socials i interpersonals que donaven forma a un sistema on es vulnerava la llibertat de les persones. En un marc on l’explotació laboral, les dures condicions de treball i l’organització jeràrquica potenciaven una convivència definida pel control.
Fiblades  parla de la dona, del seu paper dins d’aquesta estructura, de l’abús, la renúncia i l’encotillament al que era sotmesa. Un relat que conviu entre el silenci i l’empoderament de diverses dones que van ser el motor de les colònies i del tèxtil. La proposta coreogràfica treballa en un llenguatge propi que beu de la dansa d’arrel. Busca noves expressions i formes per transmetre diverses idees que ens interpel·len a reflexionar, posant el cos i moviment a disposició de la història.
Fiblades pretén fer un reconeixement als nostres avantpassats que van viure aquestes històries i que van impulsar la transformació del territori.

Organitza:

Associació Sardanista 1 d’Octubre 
Veure descripció sencera
Informació sobre el procés de compra

Quan sel·leccioneu una localitat es reserva automàticament per tal que pugueu realitzar el procés de compra. En cas d'inactivitat durant 15 minuts, les vostres localitats s'alliberaran.

Disponible
Ocupada
Seleccionada
Bloquejada
Platea
Amfiteatre
ESCENARI
Heu de seleccionar alguna localitat abans de continuar.