Cunyades – Teatre solidari TOTS SUMEM!

OCT
07
19:00

Cunyades – Teatre solidari TOTS SUMEM!

Casal Francesc Macià

L’Associació Centelles Contra el Càncer i l’Ajuntament de Centelles presenten al Teatre Casal Francesc Macià l’espectacle Cunyades, una nit solidària on part dels diners de les entrades van a favor de la lluita contra el Càncer a Osona on TOTS SUMEM.
 
Sinopsi: 
Quan en Manel Planas, propietari de la “Impremta Planas i Fills” es mor, el negoci passa a mans dels seus dos fills, en Pere i en Pau, de caràcter afable i que sempre s’han portat molt bé entre ells. No és el cas de les respectives esposes: la Berta i la Sara són dues cunyades que sempre es barallen, són absolutes dominadores dels seus marits i, quan desapareix el patriarca, veuen l’oportunitat per conquerir les regnes del negoci. La lluita entre cunyades tot just acaba de començar, i tindrà un desenllaç inesperat.
 
Un vodevil que busca l’humor a través d’una història divertida que es va embolicant a cada acte interpretada per   actors i actrius coneguts habituals del Polònia.
 
Text i direcció: Ramon Grau
Interpretació: Àngels Bassas, Mònica Pérez, Fermí Fernàndez i Jordi Rios.
Durada: 70min
Veure descripció sencera
Informació sobre el procés de compra

Quan sel·leccioneu una localitat es reserva automàticament per tal que pugueu realitzar el procés de compra. En cas d'inactivitat durant 15 minuts, les vostres localitats s'alliberaran.

Disponible
Ocupada
Seleccionada
Bloquejada
Platea
Amfiteatre
ESCENARI
Heu de seleccionar alguna localitat abans de continuar.